Bienvenidos a la web de la Falla Plaza del Pilar

E-CARNET 2020

HOLA GENT DEL PILAR 2020! 

Benvinguts i benvingudes a este nou e-carnet, més ecológic i més interessant! 
¡Bienvenidos y bienvenidas a este nuevo e-carnet, más ecológico, ¡y más interesante!

 Vos presentem les nostres Falles 2020! 

"TERRETA" DE XAVI DE CAP DE SURO ESTUDI I "A CAÇAR GAMUSINOS! (I L'EFECTE CASSOLA)" DE PACO TORRES AMB DISSENY DE CARLOS BENAVENT SÓN LA NOSTRA GRAN APOSTA PER A LES FALLES 2020


"Una Festa per a tots", o el que és el mateix, la presentació de projectes de la Federació de Falles d'Especial, es va inaugurar divendres passat 18 d'octubre per a mostrar (per fi) les cartes amb les quals jugarem cadascuna de les comissions que formem la divisió d'honor de les falles de València.

Acompanyats per María i Aitana, les nostres Falleres Majors, i Javier i José Javier, els nostres Presidents, Xavier Gurrea i Paco Torres van presentar dos projectes ambiciosos i de gran qualitat, com és habitual en ells i en la nostra falla.


Xavi de Cap de Suro Estudi debuta amb "Terreta" (que pots veure en fer clic ací) en la nostra plaça, després del gran èxit en 2019 en realitzar la falla municipal (Plaça de l'Ajuntament). Xavi ens planteja un enginyós recorregut per les comarques de la nostra comunitat a través dels colors que definirien a cadascuna d'elles, blau, groc, roig i verd. Va acompanyar a l'esbós amb una mostra, una xicoteta i simpàtica abella, que ens parla de la mel d'Aiora, i que serà un dels ninots que representarà de la riquesa de nostra volguda "Terreta"


Després del punt d'inflexió que va suposar "Qui mou els fils?" en 2019, Paco Torres contínua amb el seu meteòric creixement com a artista, i de nou de la mà de Carlos Benavent al disseny, presenta "A caçar gamusinos! (i l'efecte cassola)" (que pots veure en fer clic ací) on, a més de trobar animalots tan comuns com els gamusinos i el dodo, intentarà donar caça a les mentides i mitges veritats que ens envolten. Preparats per a la caça? 


(Avís important: Atenció als colors)

Ara sí, ja estem preparats...Falles 2020, allà anem!
¡Os presentamos nuestras Fallas 2020!

"TERRETA" DE XAVI DE CAP DE SURO ESTUDI Y "¡A CAZAR GAMUSINOS! (I L'EFECTE CASSOLA)" DE PACO TORRES CON DISEÑO DE CARLOS BENAVENT SON NUESTRA GRAN APUESTA PARA LAS FALLAS 2020

"Una Festa per a tots", o lo que es lo mismo, la presentación de proyectos de la Federación de Fallas de Especial, se inauguró el pasado viernes 18 de octubre para mostrar (por fin) las cartas con las que jugaremos cada una de las comisiones que componemos la división de honor de las fallas de València.

Acompañados por María y Aitana, nuestras Falleras Mayores, y Javier y José Javier, nuestros Presidentes, Xavier Gurrea y Paco Torres presentaron dos proyectos ambiciosos y de gran calidad, como es habitual en ellos y en nuestra falla.

Xavi de Cap de Suro Estudi debuta con "Terreta" (que puedes ver al hacer click aquí) en nuestra plaza, tras el gran éxito en 2019 al realizar la falla municipal (Plaza del Ayuntamiento). Xavi nos plantea un ingenioso recorrido por las comarcas de nuestra comunidad a través de los colores que definirían a cada una de ellas, azul, amarillo, rojo y verde. Acompañó al boceto con una muestra, una pequeña abejita, que nos habla de la miel de Ayora, y que será uno de los ninots que representen la riqueza de nuestra  "Terreta"


Tras el punto de inflexión que supuso "Qui mou els fils?" en 2019, Paco Torres continua con su meteórico crecimiento como artista, y de nuevo de la mano de Carlos Benavent al diseño, presenta "¡A cazar gamusinos! (i l'efecte cassola)" (que puedes ver al hacer click aquí) donde, además de encontrar animalitos tan comunes como los gamusinos y el dodo, intentará dar caza a las mentiras y medias verdades que nos rodean. ¿Preparados para la caza? 

(Aviso importante: Atención a los colores)

Ahora sí, ya estamos preparados...Fallas 2020, ¡allá vamos!