Bienvenidos a la web de la Falla Plaza del Pilar

E CARNET

HOLA GENT DEL PILAR! 

Benvinguts i benvingudes a este nou e-carnet, més ecológic i sobretot més interessant! Anirem actualitzant este espai, el vostre espai, amb contingut exclusiu de nostra falla, la teua falla! (i molta més informació que vos ajudará a viure més intensament les Falles)


¡Bienvenidos i bienvenidas a este nuevo e-carnet, más ecológico, y sobretodo , ¡más interesante! Iremos actualizando este espacio, vuestro espacio, con contenido exclusivo de nuestra falla, ¡tu falla! (y mucha más info que seguro os ayudará a disfrutar más de las Fallas)
_________________________________________________________________________________

FEBRERO · FEBRER

23 de Febrer,  festa Gent del PILAR

Presentaciones Falleras Mayores 2019

#Exponinot19
Des de el proper divendres dia 1 i fins el 14 de març pots visitar l'Exposició del Ninot, a la mateixa seu que els últimos anys: el Museu Princep Felipe (Ciudad de las Artes y las Ciencias)
L'any passat aconseguirem ser el millor ninot de secció de 1A en infantils, i que el Gremi d'Artistes Fallers indultara la nostra Moma... i enguany volem més!
Salva del foc els ninots d'Òscar Villada i Paco Torres, els nostres artistes, amb el teu vot al #34, la Falla Plaça del Pilar, la nostra falla, la teua falla!

Desde el próximo viernes día 1 y hasta el 14 de marzo puedes visitar la Exposición del Ninot, en la misma sede que los últimos años: el Museo Príncipe Felipe (Ciudad de las Artes y las Ciencias)
El año pasado conseguimos ser el mejor ninot de sección 1A en infantiles, y que el Gremio de Artistas Falleros indultara nuestra Moma... ¡y este año queremos más!
Salva del fuego los ninots de 'Oscar Villada y Paco Torres, nuestros artistas, con tu voto al #34, la Falla Plaza del Pilar, nuestra falla, ¡tu falla!

...

Programa d'actes Falles 2019 / Programa de actos Fallas 2019
Quan es la Crida? Hi ha mascletà? Quan ens toca l'Ofrena?... et deixem l'enllaç per a conèixer totes les dates importants de les Falles 2019

¿Cuando es la Crida? ¿Hay mascletà? ¿Cuando nos toca la Ofrenda?... te dejamos el enlace para conocer todas las fechas importantes de las Fallas 2019

_________________________________________________________________________________

ENERO · GENER

¡Gracias por acompañarnos a descubrir "Qui mou els fils?"!

Gràcies per acompanyar-nos a descobrir "Qui mou els fils?"!
...